Detailingová aplikace

Vytvořili jsme aplikaci o detailingu!

             V rámci snahy o šíření know-how správné péče o auto jsem spojil síly se svými kamarády z Eight digit club, kteří se zabývají vývojem aplikací, abychom vytvořili jednoduchého pomocníka do každého mobilu.

            Proč jsme udělali aplikaci, když existuje knížka? Protože jsme chtěli vytvořit další formát, aby základní znalosti o detailingu byly co nejdostupnější. A co je v současnosti dostupnější než během pár sekund otevřít aplikaci v mobilu a najít a zjistit co je potřeba?

Navíc mezi knížkou a aplikací je zásadní rozdíl.  Zatímco kniha je komplexní balík včetně širších souvislostí, aby čtenář pochopil, proč se některé věci dějí a fungují, aplikace je její čistou esencí. To znamená, že aplikace vám nesdělí, co znamená beading či sheeting, na jakém principu fungují tekuté stěrače apod., ale krok po kroku vám popíše, jak postupovat, aby aplikace tekutých stěračů proběhla hladce a bez problému.

            V současnosti máme v aplikaci dostupných 25 návodů rozdělených do 5 kapitol, ale tím to nekončí, protože další kapitoly a návody budeme postupně doplňovat. Těšit se můžete například na kapitolu o leštění. Aplikace, ale nebude pouze o návodech a postupech. Také jsme připravili mapu, do které postupně přidáváme ověřené bezkontaktní wapky. Další zajímavá místa jako jsou ověřená detailerská studia či pěkné okresky pro milovníky řízení budeme do mapy postupně přidávat. Výhodou aplikace je, že je plně funkční také offline, tedy v případě návodů samozřejmě. Jsou totiž místa a garáže kam ani signál internetového připojení nedosáhne, a proto jsme mysleli na praktickou použitelnost i za nedokonalých podmínek. Mapa a navigace internetové připojení vyžaduje samozřejmě. Stažení aplikace je samozřejmě úplně zdarma a taky jsme se rozhodli nechat část obsahu zdarma. Věřím, že se vám aplikace a její obsah bude líbit a my budeme dále pracovat na vylepšování obsahu.